Tilbud!
,

WOW Hybrid Gel Polish, 8 ml – Selfie

Original price was: 110 kr..Current price is: 65 kr..

Med WOW Hybrid Gel Polish kan du få en smuk manicure med lang holdbarhed og skinnende finish. Opnå perfekte negle hver gang.

Køb her

Varenummer (SKU): 10393702088327895 Kategorier: ,

Skab en wow-effekt med ‘WOW Hybrid Gel Polish, 8 ml – Selfie’. Denne fantastiske gel-lak vil tage dine negle til det næste niveau og give dig en holdbar og skinnende manicure, der holder i op til 10 dage.

Med WOW Hybrid Gel Polish kan du nyde fordelene ved både almindelig neglelak og UV-gellak i ét produkt. Den unikke to-trins-formel hærder ved dagslys, så du undgår brugen af UV- eller LED-lamper. Dette gør påføringen hurtig og bekvem, samtidig med at du opnår en professionel finish derhjemme.

‘Selfie’-farven er en smuk lyserød nuance, der passer perfekt til enhver lejlighed. Uanset om du er på vej til arbejde, en fest eller en afslappet dag derhjemme, vil dine negle skinne og tiltrække opmærksomhed med denne skinnende lak.

Med en praktisk størrelse på 8 ml kan du nemt have ‘WOW Hybrid Gel Polish’ med dig overalt, så du altid kan opfriske din manicure, når det er nødvendigt. Den lette og holdbare formel sikrer, at din manicure forbliver fejlfri i længere tid, så du kan føle dig tryg og flot hele dagen.

Så tag din neglepleje til nye højder med ‘WOW Hybrid Gel Polish’ i farven ‘Selfie’ og lad dine negle tale for sig selv. Oplev selv den utrolige holdbarhed, skinnende finish og bekvemmelighed ved denne fantastiske gel-lak, der vil få dig til at sige ‘WOW’ hver gang du kigger på dine negle.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “WOW Hybrid Gel Polish, 8 ml – Selfie”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.