RIMMEL Super Gel Nail Polish 12 ml – 020 Urban Affair

77 kr.

Oplev professionel neglepleje der holder i op til 14 dage med RIMMEL Super Gel Nail Polish. Opnå smukke negle med 020 Urban Affair nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 4929502108691074 Kategori:

spraymaling, lader sig ikke afskalle eller skalle af, og giver en 3D-agtig effekt på neglene. Farven Urban Affair er en smuk, sofistikeret og trendy nuance, der passer perfekt til enhver lejlighed og sætter et stilfuldt præg på dine negle.

Med RIMMEL Super Gel Nail Polish behøver du ikke bekymre dig om at skulle rette neglelakken konstant. Den langtidsholdbare formel sikrer, at din neglelak forbliver fejlfri i op til 14 dage, hvilket sparer dig tid og besvær. Du kan være sikker på, at neglelakken forbliver på plads og ser fantastisk ud, uanset hvor aktiv din hverdag er.

Gel Nail Polishs banebrydende formel giver dig mulighed for at opnå salonkvalitet negle derhjemme. Den glatte og jævne påføring sikrer et professionelt resultat hver gang. Neglelakken hærder hurtigt under en LED- eller UV-lampe, hvilket giver dig en langtidsholdbar og skinnende finish, som vil få dine negle til at se ud som om de er blevet forkælet hos en negleklinik.

Forkæl dig selv med den luksuriøse og langtidsholdbare RIMMEL Super Gel Nail Polish i farven Urban Affair. Gør dine negle til et modestatement og tilføj et touch af elegance og glamour til dit look. Lad din personlighed skinne igennem med denne fantastiske neglelak, der vil få dig til at føle dig selvsikker og smuk hver dag. Med RIMMEL Super Gel Nail Polish kan du skabe smukke negle, der skiller sig ud fra mængden og tiltrækker opmærksomhed, uanset hvor du går. Gør dine negle til et kunstværk med RIMMEL Super Gel Nail Polish i farven Urban Affair.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “RIMMEL Super Gel Nail Polish 12 ml – 020 Urban Affair”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.