Tilbud!

Depend Cosmetic Gel iQ Polish Step 3 – 5 ml – Pink Vibes Only

Original price was: 80 kr..Current price is: 64 kr..

Få smukke og holdbare negle med Depend Gel iQ Polish Step 3 i Pink Vibes Only. Oplev et smukt og trendy neglelook i op til 3 uger.

Køb her

Varenummer (SKU): 4929502109656063 Kategori:

Vil du opleve en neglelak, der ikke kun leverer flot farve, men også pleje og holdbarhed? Så er Depend Cosmetic Gel iQ Polish i farven Pink Vibes Only det perfekte valg for dig. Med denne innovative gel-neglelak får du ikke bare en smuk lyserød farve, men også styrken og glansen fra salonkvalitet neglepleje.

Depend Cosmetic Gel iQ Polish er designet til at være det tredje trin i din Depend Gel iQ lakbehandling. Den avancerede formel sikrer, at din neglelak holder længere og bevarer sin skinnende finish. Med en let og jævn påføring sikrer du, at neglelakken ligger perfekt uden striber eller kager.

Det innovative Gel iQ system gør det nemt at skabe en professionel salonoplevelse derhjemme. Påfør bare et tyndt lag af Depend Cosmetic Gel iQ Polish i farven Pink Vibes Only og hærd det under Gel iQ UV/LED-lampen i kun 30 sekunder. Gentag processen én gang mere for den perfekte finish, der vil holde i lang tid.

Den lyserøde nuance af Pink Vibes Only er perfekt til enhver lejlighed og vil tilføje et strejf af elegance til dine negle. Uanset om du er på udkig efter et subtilt look til hverdagen eller noget mere festligt, vil denne farve passe perfekt til dine behov.

Med Depend Cosmetic Gel iQ Polish Step 3 i farven Pink Vibes Only behøver du ikke at gå på kompromis med hverken farve, holdbarhed eller pleje. Lad dine negle skinne i en smuk lyserød farve, der vil få dig til at stråle hele dagen. Giv dine negle den kærlighed og opmærksomhed, de fortjener med Depend Cosmetic Gel iQ Polish. Oplev skønheden ved professionel neglepleje – lige fra din egen stue.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Depend Cosmetic Gel iQ Polish Step 3 – 5 ml – Pink Vibes Only”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.